diumenge, 19 de novembre del 2017

5.000 kg pels qui més ens necessiten

Agraïts
L'any 2017 es va acabant i des de l'Associació d'Amics dels Animals del Maresme comencem a fer balanç: la primera xifra d'enguany que ens fa sentir ben orgullosos són els 5.000kg d'aliment que ja hem pogut donar!! Iniciàvem l'any amb l'objectiu de mantenir una xifra de donatius en pinso d'uns 500 kg mensuals ja que les necessitats d'aliment de protectores i associacions animalistes anava en augmentent i, en la mesura de les nostres possibilitats econòmiques, volíem posar-hi remei. Des del 2009 treballem pel benestar d’animals abandonats i de colònia, i el suport incondicional de socisteamers i donants ens ha permès adaptar-nos a les necessitats de les protectores, refugis i entitats amb qui col·laborem periòdicament, així com també a les peticions d'associacions animalistes que ens han demanat ajuda. Això ha fet que, actualment, destinem la major part dels nostres ingressos en pinsos (genèrics i especials), en pagar operacions i serveis veterinaris, sense oblidar a més, les cures de rehabilitació d'animals amb necessitats especials o bé invertint també en millores pel benestar animal.

♥ RECORDA, si ens vols ajudar en les nostres inversions destinades a millorar el benestar dels qui més ens necessiten, pots fer-ho:

► A partir de 10€ al trimestre pots fer-te SOCI: http://bit.ly/sociAnimalsMaresme

► Per només 1€ al mes pots unir-te als nostres grups teaming:




► Pots fer un DONATIU al compte: ES34 0182 3488 3802 0371 8570 (BBVA-CaixaCat); o bé via PAYPAL
Paypal

► També pots col·laborar amb nosaltres GRATUÏTAMENT mentre compres per internet: a Helpfreely podràs escollir entre milers de botigues i una part del que gastis anirà a la nostra Associació sense que a tu et costi res. Registra't i comença a ajudar-nos clicant AQUÍ

Paypal

► Fent APORTACIONS de pinsos, mantes, medicaments, joguines... escriu-nos a: animalsdelmaresme@yahoo.es

COMPARTINT entre els teus amics el nostre projecte

  #gràcies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada