diumenge, 13 d’agost del 2017

Operació bany 2017 a la Protectora de Cabrils

Ben nets
Un any més... raspalls, aigua, sabó i mooooltes ganes de passar-ho bé amb els peluts de la Protectora de Cabrils, aquest diumenge tornava al refugi la segona jornada de l'operació bany 2017 i es repetia l'èxit! Ha estat una nova oportunitat de col·laborar frec a frec amb la Maite, l'Àlex i tots els amics de Cabrils que des de l'Associació d'Amics dels Animals del Maresme no volíem deixar escapar.

SYBIL
La SYBIL encetava el dia de bany amb certa recança, no les tenia totes i no s'acaba de deixar convèncer. Ara bé, mentre es mirava el color del seu pelatge després de passar per les nostres mans, amb un negre intens i brillant, ens reconeixia amb la mirada que el "patiment" havia valgut la pena. Això si, insistia en què li llencéssim la pilota, per què li encanta i potser, també, com a bon antídot per oblidar el pas per la banyera.

MINININA
La seguia la MINININA, la petita es feia escorredissa, tot i que una vegada dins la banyera la cosa millorava. Un cop acabat el ritual i ja ben netes, les afortunades gaudien d'un passeig pels entorns del refugi, un tomb que han agraït mentre el sol ens acompanyava. Ara, però, continuen esperant adopció, somniant amb una vida diferent en el caliu d'una llar, que esperem arribi ben aviat. Des d'aquí t'animem a conèixer aquestes preciositats i la resta d'encants que t'esperen a la Protectora de Cabrils, apropa't al refugi (obert tots els dies de l'any de 9 a 13h) o bé truca al 691980914.












Entrades relacionades


Pau a la gateraAvui, novament, visitàvem els amics de la protectora de Cabrils. Un retrobament amb la SYBIL, en LUCKY i en BLACK, la BIMBA i en BONI, en VIU... Per descomptat, tampoc no podia faltar l'estona de relax a la gatera, un entorn agradable de privilegiat silenci i necessària harmonia.

Operació bany 2016Col·laborar frec a frec amb els amics de Cabrils no hagués pogut anar millor, només cal parlar amb la Sofia, la primera en passar per les nostres mans, però també amb en West, la Sybil, en Tom i la Nina, que ara mateix estan gaudint d'una tarda de relax després de cada particular sessió d'"spa" que els hem regalat aquest matí.

Millora de la gateraDissabte un grup de voluntaris de l'Associació d'Amics dels Animals del Maresme vam anar a la Protectora de Cabrils, aquest cop no només per veure els peluts o passejar-los, que també, sinó per arreglar l'estructura d'una gàbia que calia soldar i millorar el sostre de les gateres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada