diumenge, 30 de juliol del 2017

Diumenge a la protectora de Palafolls

Passeig amb l'HIDRA
Platja? Bici? dia de relax?!? NO, res de tot això podia ocupar millor aquest diumenge, planejàvem una activitat més rica i peluda, no deixar perdre l'ocasió de tornar a compartir estones irrepetibles amb els habitants de la Protectora de Palafolls! No hi havia color, un pla així no podia tenir fissures, menys encara si qui ens esperava al refugi era la Cristina, que ens rebia amb els braços ben oberts i ens posava al dia dels peluts i dels darrers rescats.

OLI
Poder renovar moments amb l’OLI, la BLANCA, l’ÈRIK, la ZARA, en REX, els inseparables ROLO i l’EIRE... gaudir d’un bon passeig pels entorns de la protectora amb l’HIDRA, una bonica labrador recentment abandonada, i la TINA, preciosa cocker una mica rondinaire que es fa estimar, conèixer més a fons el cas d’en VACO, un westy agraït i sociable de 6 anys que encara no entén la irresponsabilitat humana, la lenta recuperació de l’OMA, iaieta creuada de mastí recollida a la meitat del seu pes i amb càncer o la petita MEDEA després de rescatar-la amb un lamentable estat.

Gatera
També vam poder contemplar el nou look d'en ZACC acabat de sortir de la perruqueria, observar atents la KALIMA ja més contenta i animada, les ganes boges de l'ALICE per què la toquin i l'amanyaguin o respirar de la pau i tranquil·litat de la gatera..., un seguit de moments difícils de simplificar que amb imatges esperem podem lleugerament traslladar.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada