dimecres, 31 de maig del 2017

Amor als Animals "Maria Adam"

Begues
El millor que pots fer si vols compartir la teva vida amb un animal de companyia és anar a un refugi o una protectora d'animals i adoptar. Aquesta premissa, simplificada amb la frase “l’amor no es compra, s’adopta”, és la que compartim les associacions i protectores que vetllem pel benestar dels animals injustament abandonats i els busquem la vida en família que es mereixen.

La gatera
Si a aquesta fita l’hi afegim les nostres ganes de compartir inquietuds, de conèixer altres experiències, de conversar i constatar punts en comú amb entitats que s'estimen els animals, i d’ajudar, en la mesura del possible, a associacions i protectores a més de les que regularment col·laborem, tot plegat és el que ens va dur a apropar-nos, ja l’any passat i de la mà de la Sandra, a l'Associació d'Amor als Animals "Maria Adam".

Protecció animal
L'entitat treballa en la defensa i protecció d’animals abandonats, fomenta el respecte i el bon tracte als animals, promou l'esterilització per controlar la natalitat i prevenir així l'abandonament massiu i consciencia a la societat sobre la tinença responsable i el problema de l'abandonament.

Benestar
Des de la nostra associació, aquest cap de setmana, visitàvem el seu refugi situat en un ampli i tranquil entorn del municipi de Begues. L'hospitalitat i bona rebuda de la Dolors i l'Eli ens va fer oblidar els quilòmetres que havíem deixat enrera per conèixer la protectora. Es fa difícil descriure les bones sensacions només arribar-hi, es resumiria en ressaltar i agrair la càlida rebuda.

Donatiu de 160 kg de pinso
Tal com ja els havíem anunciat, no arribàvem amb les mans buides, havíem pogut recollir 160kg de pinso per donar-los i posar el nostre granet de sorra a la gran tasca que fan pels animals, des de gossos i gats, passant per un cavall, una euga, un poni, 3 ovelles, 1 porc vietnamita,.. Aquí volem compartir, en imatges, alguns dels moments viscuts i una petita part dels habitants del refugi.





https://www.flickr.com/photos/animalsdelmaresme/albums/72157684523199415

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada